Integritetspolicy

Vilka vi är

Vår webbplatsadress är: http://butik.bjorndahlfors.se. Butiken drivs av Fotograf Björn Dahlfors c/o Ninaballerina.

Vilka personuppgifter vi samlar in och varför vi samlar in dem

Vi samlar in kunduppgifter så som namn, ip-nummer, adress, e-postadress och telefonnummer för att kunna hantera och levererar ordrar till dig. Kunduppgifter raderas automatiskt efter en månad.

Vi tillämpar vid var tid gällande integritetslagstiftning vid all behandling av personuppgifter. Den rättsliga grunden för att behandla dina personuppgifter är samtycke, men du har rätt att när som helst återkalla ditt samtycke. Dina uppgifter kommer att sparas ett år efter din senaste kundkontakt med oss.
De personuppgifter vi behandlar om dig kan komma att delas med en tredje part, förutsatt att vi är skyldiga att göra så enligt lag. Däremot kommer vi aldrig att överföra dina uppgifter till ett land utanför EU.
Personuppgiftsansvarig är Björn Dahlfors. Du har rätt att kontakta oss om du vill ha ut information om de uppgifter vi har om dig, för att begära rättelse, överföring eller för att begära att vi begränsar behandlingen, för att göra invändningar eller begära radering av dina uppgifter. Detta gör du enklast genom att kontakta oss på e-post: bjorndahlfors@gmail.com eller telefonnr: 070-938 14 40. Om du har klagomål på vår behandling av dina personuppgifter har du rätt att inge klagomål till tillsynsmyndigheten Datainspektionen.

Cookie-filer

Vi använder oss av Cookies (datafiler som temporärt lagras i din webbläsare) för att göra din besöksupplevelse bättre och för att samla in statistik.

Inbäddad innehåll från andra webbplatser

Denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll (exempelvis videoklipp, bilder, artiklar o.s.v.). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig precis på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen.

Dessa webbplatser kan samla in uppgifter om dig, använda cookie-filer, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med sagda inbäddade innehåll, inklusive spårning av din interaktion med detta inbäddade innehåll om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen i fråga.